Grandeur® Dubbele Plissé hordeur SE-200


Originele Grandeur® dubbele Hordeur:

Kies voor de authentieke Grandeur® hordeur en ervaar ongeëvenaarde kwaliteit. Wij bieden geen imitaties, alleen het origineel en het allernieuwste.

Rupsbanden voor Langere Levensduur:
In zowel de boven- als onderzijde is een rupsband geïntegreerd, waardoor de hordeur een langere levensduur heeft en soepel blijft functioneren.

Geplisseerd Gaas:
Dankzij het geplisseerde gaas is onze hordeur minder kwetsbaar dan een traditionele rolhordeur, wat zorgt voor duurzaamheid en langdurig gebruiksgemak.

Snelle Levering van Standaard RAL Kleuren:
Kies voor de populaire RAL kleuren 9010, 9001 en 7016, en geniet binnen 8 tot 12 werkdagen van uw hordeur.

Speciale RAL Kleuren:
Voor speciale RAL-kleuren streven we naar levering binnen 20 werkdagen, zodat uw hordeur aan al uw kleurwensen voldoet.

Optie voor Grijs of Zwart Gaas:
Personaliseer verder met de keuze tussen grijs of zwart gaas, waardoor uw hordeur nog beter aansluit bij uw individuele smaak.

 

   Meet instructies

   Montage instructies

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Dubbele Plissé hordeur SE-200
€ 358,00


De originele Grandeur® dubbele Plissé hordeur SE-200 op maat

Eindelijk is de originele Japanse plissé hordeur van Grandeur beschikbaar voor een online prijs! Er zijn talloze imitatie plissé hordeuren op de markt die aan de buitenzijde sterk op elkaar lijken, MAAR PAS OP! Er zijn aanzienlijke verschillen in kwaliteit tussen deze imitatie hordeuren en de authentieke Grandeur hordeuren.

Naast de gaaskwaliteit en andere gebruikte materialen is er een groot onderscheid tussen een hordeur die aan de bovenzijde gebruikmaakt van de rupsbandketting, die ook aan de onderzijde van de deur loopt. Door deze rupsband zowel aan de boven- als onderzijde toe te passen, wordt de levensduur van de plissé hordeur aanzienlijk verlengd. Bij Raama verkopen we uitsluitend de originele Grandeur hordeuren, die aan zowel de boven- als onderzijde gebruikmaken van deze rupsbanden. Zo garanderen we dat u jarenlang plezier zult hebben van onze hordeuren.

Veel mogelijkheden bij een Plissé hordeur op maat

Een plissé hordeur is geschikt voor bijna elke openslaande deur of schuifpui en kan worden vervaardigd tot een breedte van 380 centimeter door gebruik te maken van een gekoppelde of dubbele plissé hordeur. U heeft de keuze tussen zwart of grijs gaas. Kies voor zwart gaas voor een moderne uitstraling of ga voor grijs gaas voor een zachtere doorkijk dankzij het lagere contrast met het buitenlicht.

De profielen zijn verkrijgbaar in verschillende standaard RAL-kleuren zoals RAL 9010, RAL 9001 en RAL 7016, en worden gratis bij u thuis bezorgd binnen 8 tot 12 werkdagen. Voor een kleine meerprijs van €20 euro kunt u ook kiezen voor diverse andere populaire RAL-kleuren of zelfs kiezen voor een speciale RAL-kleur naar keuze voor €190. RAL-kleuren met een meerprijs hebben een levertijd van 20 werkdagen.

Het meten en monteren van een Plissé hordeur

Zelfs de minst handige onder ons kunnen een plissé hordeur monteren met onze stap-voor-stap montage-instructies. Gebruik altijd onze meetinstructies vooraf en geef de juiste maten aan ons door. Wij maken de plissé hordeur dan compleet op maat en bezorgen deze gratis bij u thuis. Als u liever geholpen wordt bij het inmeten van uw Grandeur Plissé hordeur, maak dan gebruik van onze gratis meet service aan huis. Voor hulp bij het monteren van uw nieuwe Grandeur Plissé hordeur kunt u gebruikmaken van onze professionele montage service, de goedkoopste in Nederland! Vraag ernaar in onze online chat.