Grandeur® Scharnierende hordeur CA-100


Originele Grandeur® Hordeur:

Kies voor de authentieke Grandeur® hordeur en geniet van ongeëvenaarde kwaliteit. Wij bieden geen imitaties, alleen het origineel.

Ideale Oplossing voor Huishoudens met Huisdieren:
Onze hordeur is de perfecte oplossing voor huishoudens met huisdieren, door het versterkte gaas kunt u met een gerust hart de frisse lucht binnenlaten.

Opties voor Pollenwerend of Huisdierengaas:
Personaliseer uw hordeur met de keuze tussen pollenwerend gaas of speciaal huisdierengaas, zodat uw hordeur aan al uw behoeften voldoet.

Schopplaat Standaard Inbegrepen:
Standaard wordt onze hordeur geleverd met een schopplaat aan de onderzijde van 15 cm, waardoor uw hordeur bestand is tegen dagelijkse slijtage.

Ruime Keuze in Populaire RAL Kleuren:
Personaliseer uw hordeur met onze selectie populaire RAL-kleuren, zodat deze perfect past bij uw interieur en exterieur.

Levering Binnen 25-30 Werkdagen:
Ontvang uw hordeur binnen 25-30 werkdagen, zodat u snel kunt genieten van de voordelen van dit hoogwaardige product.

Leverbaar tot 130 cm Breed:
Onze hordeuren zijn leverbaar tot een breedte van 130 cm, waardoor u flexibiliteit heeft bij het kiezen van de juiste maat voor uw deuropening.

 

  Meet instructies

  Montage instructies

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Grandeur® Scharnierende hordeur CA-100
€ 169,00


De originele Grandeur® Scharnierende Hordeur CA-100 op maat

Bent u op zoek naar de beste scharnierende, ook wel draaiende hordeur op de markt voor een voordelige prijs? Zoek niet verder! Raama biedt nu de prachtige Grandeur® hordeur van topkwaliteit aan in onze winkel.

De scharnierende grandeur hordeur is ideaal voor huishoudens met huisdieren, dankzij het ingesloten en versterkte huisdierengaas is er geen mogelijk dat de dieren kunnen doordringen of het hor kunnen beschadigen. Daarnaast is er aan de onderzijde een schopplaat voor bescherming tegen het schoppen van uzelf of enthousiaste kinderen. Afhankelijk van uw keuze kan de scharnierende hordeur links- of rechtsom draaien en functioneert deze praktisch als een normale deur. Alle profielen zijn in verstek gezaagd voor het mooiste en meest duurzame resultaat.

Veel mogelijkheden bij een scharnierende hordeur op maat

Een Grandeur® scharnierende hordeur is geschikt voor bijna elke openslaande deur en kan zowel binnen als buiten geplaatst worden. U kunt kiezen uit zwart of grijs gaas, waarbij zwart zorgt voor een modernere uitstraling en grijs voor een zachtere doorkijk met minder contrast met het licht van buiten. Voor huisdiereneigenaren is er de optie van extra dik huisdierengaas om schade aan het gaas te voorkomen. Heeft u last van pollenallergie? Kies dan voor pollengaas en ervaar verlichting dankzij het pollenwerende gaas.

De profielen zijn verkrijgbaar in diverse populaire RAL-kleuren, waaronder RAL 9016, RAL 9001, RAL 7016, RAL 8014 en zelfs geanodiseerd aluminium. U kunt ook kiezen uit speciale RAL-kleuren naar wens tegen een meerprijs van €125. Grandeur scharnierende hordeuren worden altijd gratis binnen 30 werkdagen bij u thuis bezorgd.

Het meten en monteren van een scharnierende hordeur

Zelfs de meest onhandige personen kunnen een scharnierende hordeur monteren met onze stapsgewijze montage-instructies. Gebruik altijd onze meetinstructies vooraf en geef de juiste maten aan ons door. Wij maken de scharnierende hordeur dan compleet op maat en bezorgen deze gratis bij u thuis. Als u liever hulp krijgt bij het inmeten, maak dan gebruik van onze gratis meetservice aan huis. Voor hulp bij het monteren van uw nieuwe Grandeur scharnierende hordeur kunt u gebruik maken van onze professionele montage service, de goedkoopste in Nederland! Vraag ernaar in onze online chat.