Grandeur® Voorzethor CE-100


Originele Grandeur® Voorzethor:

Kies voor het authentieke Grandeur® voorzethor en geniet van ongeëvenaarde kwaliteit. Wij bieden geen imitaties, alleen het origineel.

Verschillende Gaastypes:
Personaliseer uw voorzethor met de keuze tussen extra transparant gaas, pollenwerend gaas of speciaal huisdierengaas, zodat uw voorzethor perfect aansluit bij uw behoeften.

Magneetsluiting in Combinatie met Scharnieren:
Er kan gekozen worden voor een magneetsluiting in combinatie met scharnieren, waardoor het hor gemakkelijk te openen en te sluiten is voor optimaal gemak.

Verstek Gezaagde Aluminium Hoeken:
De aluminium hoeken van onze voorzethorren zijn in verstek gezaagd, wat zorgt voor een luxe afwerking en een moderne uitstraling.

Ruime Keuze in Populaire RAL Kleuren:
Personaliseer uw voorzethor met onze uitgebreide selectie populaire RAL-kleuren, zodat deze perfect past bij uw interieur en exterieur.

Slank Frame:
Het frame van onze voorzethor is slechts 1,7 cm dik en 2,5 cm breed, waardoor het een minimalistische en eigentijdse uitstraling heeft.

Snelle Levering Binnen 8 tot 12 Werkdagen:
Ontvang uw voorzethor binnen 8 tot 12 werkdagen, zodat u snel kunt genieten van de voordelen van dit hoogwaardige product.

 

  Meet instructies

  Montage instructies

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Grandeur® Voorzethor
€ 49,00


Het originele Grandeur® CE-100 voorzethor op maat

Bent u op zoek naar een doeltreffende oplossing voor ramen die alleen naar buiten openen en niet kunnen kantelen? Zoek niet verder! Een Grandeur voorzethor biedt niet alleen een prachtige minimalistische uitstraling, maar is ook uiterst praktisch en bovendien de meest betaalbare oplossing op de markt. Bij Raama verkopen we enkel de originele Grandeur® voorzethorren, waardoor we zeker weten dat u jarenlang kunt genieten van uw investering.

De aluminium profielen zijn met precisie in verstek gezaagd, wat betekent dat er geen plastic hoekjes nodig zijn. Dit maakt het hor extra duurzaam. Het hoogwaardige gaas zorgt ervoor dat de hor jarenlang meegaat en bestand is tegen alle weersomstandigheden. U plaatst het voorzethor eenvoudig tegen het kozijn en indien nodig haalt u deze er net zo gemakkelijk weer af. Met de meegeleverde draaisluiting kunt u de hor moeiteloos vastklemmen, of kies tegen een meerprijs voor de scharnieren met magneetsluiting.

Veel mogelijkheden bij een voorzethor op maat

Een standaard Grandeur voorzethor is al een prachtig product, maar door deze volledig aan te passen aan uw wensen wordt het een waardevolle toevoeging aan uw ramen. Kies uit diverse populaire RAL-kleuren, die we binnen 8 tot 12 werkdagen gratis bij u thuis bezorgen. Staat de gewenste RAL-kleur er niet tussen? Geef dan uw speciale RAL-kleur op tijdens het bestellen, en wij leveren het speciale voorzethor binnen 20 werkdagen bij u thuis.

Het professionele horrengaas is beschikbaar in twee kleuren, grijs en zwart. Maar daar stopt het niet: bij Raama heeft u de keuze uit verschillende gaassoorten. Denk aan extra transparant gaas, pollenwerend gaas en zelfs extra sterk gaas geschikt voor huisdieren.

Het meten en monteren van een voorzethor

Zelfs de minder handige klussers onder ons kunnen een Grandeur voorzethor monteren met behulp van onze stap-voor-stap montage-instructies. Gebruik altijd onze meetinstructies voor de juiste maten, zodat wij de voorzethor compleet op maat kunnen maken en gratis bij u thuis kunnen bezorgen. Wenst u hulp bij het inmeten? Maak dan gebruik van onze gratis meet service aan huis. En ook bij het monteren van uw nieuwe Grandeur voorzethor kunnen wij assisteren met onze professionele montage service, die ook nog eens de voordeligste is onder de webwinkels in Nederland. Vraag ernaar in onze online chat.