Grandeur® Inzethor PE-100


Origineel Grandeur® Inzethor:

Kies voor het authentieke Grandeur® inzethor en geniet van ongeëvenaarde kwaliteit. Wij bieden geen imitaties, alleen het origineel.

Gemaakt van de Beste Materialen:
Onze inzethorren worden vervaardigd uit hoogwaardige materialen, wat resulteert in duurzaamheid en een langere levensduur.

Strakke en Minimalistische Uitstraling:
Met een strak en minimalistisch ontwerp integreert onze inzethor naadloos in uw raamkozijnen, waardoor een eigentijdse uitstraling ontstaat.

Ruime Keuze in Populaire RAL Kleuren:
Personaliseer uw inzethor met onze uitgebreide selectie populaire RAL-kleuren, waardoor deze perfect bij uw interieur past.

Verschillende Gaastypes:
Kies uit diverse gaastypes, zoals extra transparant gaas, pollengaas en huisdierengaas, om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Geschikt voor Draai-Kiep en Draai-Kantel Ramen:
Onze inzethorren zijn ontworpen voor gebruik met draai-kiep en draai-kantel ramen en zijn niet geschikt voor enkel draaiende ramen.

Snelle Levering van Standaard RAL Kleuren:
Kies voor een standaard RAL kleur en ontvang uw inzethor binnen 8 tot 12 werkdagen thuis, zodat u snel kunt genieten van de voordelen van dit slimme horrensysteem.

 

  Meet instructies

  Montage instructies

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Grandeur® Inzethor PE-100

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: jpg, gif, png, jpeg

Maximum breedte afbeelding: 5000 px.

Maximum hoogte afbeelding: 5000 px.

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: jpg, gif, png, jpeg

Maximum breedte afbeelding: 5000 px.

Maximum hoogte afbeelding: 5000 px.

€ 39,00


Ontdek het originele Grandeur® inzethor PE-100 op maat

Bent u op zoek naar een doeltreffende oplossing voor uw draai-kiep of kiep-kantel raam? De Grandeur inzethor is niet alleen prachtig minimalistisch, maar ook uiterst praktisch en bovendien de meest voordelige keuze op de markt. Wij bieden enkel de originele Grandeur® inzethorren aan, zodat u gegarandeerd jarenlang plezier beleeft aan uw aankoop. De aluminium profielen zijn met precisie in verstek gezaagd, waardoor plastic kapjes overbodig zijn en het hor extra duurzaam wordt. Het hoogwaardige gaas gaat lang mee en is bestand tegen diverse weersomstandigheden. Met een simpele handeling klikt u het hor in uw kunststof of houten kozijn, en indien nodig haalt u het net zo eenvoudig weer weg. Het inzethor klemt zichzelf vast, zodat boren in uw kostbare kozijnen niet nodig is.

Ontelbare mogelijkheden voor een inzethor op maat

Een standaard Grandeur inzethor is al prachtig, maar waarom niet volledig aanpassen aan uw wensen? Kies uit diverse standaard RAL kleuren, die binnen 8 tot 12 werkdagen gratis bij u thuis worden bezorgd. Staat uw gewenste RAL kleur er niet tussen? Geef dan uw specifieke RAL kleur op bij het bestellen, en wij leveren binnen 20 werkdagen uw aangepaste inzethor. Het professionele horrengaas is beschikbaar in grijs en zwart, maar daar stopt het niet. Ontdek verschillende gaassoorten, zoals extra transparant gaas, pollenwerend gaas en zelfs gaas voor huisdieren.

Eenvoudig meten en monteren van uw inzethor

Zelfs de handigheid is niet vereist voor het monteren van een Grandeur inzethor, dankzij onze eenvoudige stap-voor-stap montage-instructies. Houd simpelweg de juiste zijde naar boven en klik het inzethor in het kozijn – klaar! Gebruik altijd onze meetinstructies voor nauwkeurige afmetingen, en wij leveren uw inzethor gratis op maat bij u thuis. Liever hulp bij het inmeten? Maak gebruik van onze gratis meet service aan huis. En voor professionele montage tegen de laagste prijs van Nederland, informeer bij onze online chat.

Let op: In zeldzame gevallen kan een te strak afgestelde raamsluiting ervoor zorgen dat het raam niet volledig in het slot draait met het inzethor er tussen. Het raam sluit nog wel! Aanpassingen aan de raamsluiting vallen buiten de verantwoordelijkheid van Raama. Grandeur inzethorren hebben de dunste aluminium lip op de markt, waardoor de kans op dit probleem minimaal is.