Professioneel Inmeten van Raamdecoratie en Insectenhorren

Bij Raama streven we naar perfectie, en dat begint met nauwkeurige metingen voor uw nieuwe raamdecoratie of horren. Om er zeker van te zijn dat u de maten op de juiste manier opneemt, hebben we gedetailleerde meetinstructies opgesteld. Klik op de onderstaande link voor stapsgewijze instructies die specifiek zijn voor al onze producten:

Klik hier voor alle meetinstructies

Heeft u hulp nodig bij het inmeten of wilt u graag advies aan huis van een professionele adviseur? (omgeving Almere, +- 100 kilometer) Maak dan gebruik van onze gratis meetdienst, waarbij onze adviseur uw maten nauwkeurig zal opmeten. Onze adviseur biedt ook uitgebreid advies op maat en neemt de gewenste kleurstalenmappen mee, zodat u de volledige collectie kunt bekijken, die zelfs uitgebreider is dan wat online wordt aangeboden.

Vraag ernaar in onze chat, bel naar 036-2062042 of mail uw aanvraag naar info@Raama.nl


Montage service nodig?

Voor een correcte montage van uw producten bieden we stapsgewijze montage-instructies aan.
Klik op de onderstaande link voor gedetailleerde instructies:

Klik hier voor alle montage-instructies

Als u liever heeft dat Raama de producten voor u monteert (omgeving Almere, +- 75 kilometer en altijd in combinatie met onze meetservice), dan kunt u gebruikmaken van onze geweldige montageservice. Onze ervaren monteurs, die streven naar perfectie, nemen zelfs de nieuwe producten mee en voeren indien gewenst alle oude producten weer af. Hierdoor wordt u volledig ontlast en bent u verzekerd van een perfect gemonteerde raamdecoratie of hor.

Vraag ernaar in onze chat, bel naar 036-2062042 of mail uw aanvraag naar info@Raama.nl


Voorrijkosten Montageservice: 

  • €55,- Éénmalig

Montagekosten per Product:

  • €28,- Raamdecoratie
  • €35,- Rolhor
  • €60,- Enkele hordeur
  • €80,- Dubbele hordeur