Grandeur® Rolhor RO-100


Snelle Levering van Standaard Kleuren:

Ontvang uw rolhor in standaard kleuren binnen 8 tot 12 werkdagen thuis, zodat u snel kunt genieten van uw insectrvrije ruimte.

Weerbestendig en Volledig Windvast:
Onze producten zijn ontworpen om weerbestendig en volledig windvast te zijn, waardoor ze duurzaam en betrouwbaar zijn, zelfs onder uitdagende weersomstandigheden.

Luxe Gesloten Cassette:
Het gaas rolt volledig op in een luxe gesloten cassette, waardoor het beschermd is tegen weersinvloeden en een strakke uitstraling behoudt.

Automatische Vergrendeling:
Onze rolhorren zijn uitgerust met een pushlock systeem voor automatische vergrendeling, waardoor uw rolhor met één keer aandrukken blijft zitten of juist weer oprolt.

Langzame Oprolactie voor Langere Levensduur:
Het gaas rolt langzaam op, wat de levensduur van het product verlengt en zorgt voor een soepele werking.

Populaire RAL Kleuren Beschikbaar:
Kies uit populaire RAL-kleuren om uw zonwering aan te passen aan uw persoonlijke smaak en stijl.

Optie voor Extra Transparant Gaas:
Personaliseer verder met de keuze voor extra transparant gaas, voor behoud van het maximale uitzicht.

Zowel Binnen als Buiten te Monteren:
Onze Rolhorren kunnen zowel binnen als buiten en tussen of op het kozijn worden gemonteerd, waardoor u flexibel bent in de toepassing ervan.

 

  Meet instructies

  Montage instructies

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Grandeur® Rolhor RO-100
€ 67,00


Het originele Grandeur® Rolhor RO-100 op maat

Bent u op zoek naar een hor die eenvoudig voor het raam kan worden verwijderd, zodat u bij de ramen kunt komen voor de schoonmaak of om bijvoorbeeld een laken uit het raam te hangen? Of verkiest u simpelweg niet altijd tegen het gaas van een hor aan te kijken? Zoek niet verder! De rolhor van Grandeur® biedt de meest praktische oplossing voor al uw ramen.

Met een eenvoudige druk op de onderlat rolt de hor zichzelf op in de gesloten cassette, waardoor u weer geniet van een vrije doorkijk. Bij Raama verkopen we enkel de originele Grandeur® rolhorren, zodat u verzekerd bent van jarenlang plezier. Het windvaste gaas van hoogwaardige kwaliteit gaat lang mee en is weerbestendig. Het softraise systeem zorgt voor een rustige oprolactie in de luxe gesloten cassette, terwijl het pushlock systeem u in staat stelt de hor met één klik op slot te zetten of op te rollen.

Veel mogelijkheden bij een rolhor op maat

Een standaard Grandeur rolhor is al een fraai product, maar door deze volledig aan te passen aan uw wensen wordt het een prachtige toevoeging aan uw ramen. Kies uit diverse standaard RAL-kleuren, die binnen 8 tot 12 werkdagen gratis bij u thuis worden bezorgd. Staat de gewenste RAL-kleur er niet tussen? Geef dan uw specifieke RAL-kleur op bij het bestellen, en wij leveren het aangepaste Rolhor binnen 20 werkdagen bij u thuis. Het professionele horrengaas is beschikbaar in twee kleuren, grijs en zwart. Maar daar houdt het bij Raama niet op; u kunt zelfs ook nog kiezen voor extra transparant gaas.

Het meten en monteren van een rolhor

Iedereen kan een Rolhor monteren met onze stap-voor-stap montage-instructies. Gebruik vooraf altijd onze meetinstructies en geef de juiste maten aan ons door. Wij maken de Rolhor dan compleet op maat en bezorgen deze gratis bij u thuis.