Levertijd en Bezorging

Bij Raama Raamdecoratie en Horren starten we direct met de verwerking van uw bestelling zodra deze is afgerond. Onze toewijding aan een vlotte afhandeling zorgt ervoor dat we streven naar een spoedige levering van uw prachtige raamdecoratie en horren.

De gemiddelde levertijd bedraagt 10 tot 15 werkdagen.


Gratis Verzending, Zorgeloze Bezorging

  • Onze hoogwaardige insectenhorren worden kosteloos bij u thuis bezorgd. Voor raamdecoratie geldt gratis bezorging bij bestellingen vanaf €500,-.
  • Onze bezorgservice dekt heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden.
  • Voor onze klanten in België geldt eveneens gratis bezorging van onze insectenhorren.

Wij begrijpen dat betrouwbare bezorging cruciaal is. Daarom zetten wij ons in voor een zorgeloze en kosteloze levering, zodat u zich kunt verheugen op uw bestelling zonder extra zorgen.


Beschadiging bij Levering? Raama Dekkend en Direct Handelend

Mocht uw bestelling onverhoopt transportschade hebben, dan dekt Raama dit risico volledig en vervangt het product kosteloos. Bij directe waarneming van schade, meldt u dit aan de bezorger en maakt u een foto. Ook als u schade pas later constateert, laat het ons dan onmiddellijk weten en stuur de foto's naar info@Raama.nl. Op deze wijze kunnen we snel en efficiënt het beschadigde product vervangen.

Bij Raama staan we garant voor een professionele afhandeling en een hoog niveau van dienstverlening, omdat we begrijpen dat uw tevredenheid onze reputatie vormt.