Grandeur® Rolhor RO-50


Extra Kleine Gaascassette:
Neemt weinig ruimte in beslag door de kleine gaascassette van maar 3.1cm dik.

Snelle Levering van Standaard Kleuren:
Ontvang uw rolhor in standaard kleuren binnen 8 tot 12 werkdagen thuis, zodat u snel kunt genieten van uw insectrvrije ruimte.

Weerbestendig en Volledig Windvast:
Onze producten zijn ontworpen om weerbestendig en volledig windvast te zijn, waardoor ze duurzaam en betrouwbaar zijn, zelfs onder uitdagende weersomstandigheden.

Luxe Gesloten Cassette:
Het gaas rolt volledig op in een luxe gesloten cassette, waardoor het beschermd is tegen weersinvloeden en een strakke uitstraling behoudt.

Automatische Vergrendeling:
Onze rolhorren zijn uitgerust met een pushlock systeem voor automatische vergrendeling, waardoor uw rolhor met één keer aandrukken blijft zitten of juist weer oprolt.

Langzame Oprolactie voor Langere Levensduur:
Het gaas rolt langzaam op, wat de levensduur van het product verlengt en zorgt voor een soepele werking.

Zowel Binnen als Buiten te Monteren:
Onze Rolhorren kunnen zowel binnen als buiten en tussen of op het kozijn worden gemonteerd, waardoor u flexibel bent in de toepassing ervan.

 

  Meet instructies

  Montage instructies

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Grandeur® Rolhor RO-50
€ 66,00

Het Grandeur® Rolhor RO-50 op maat: Uw Praktische en Stijlvolle Hor

Bent u op zoek naar een hor die eenvoudig voor het raam kan worden verwijderd, zodat u bij de ramen kunt komen voor de schoonmaak of om bijvoorbeeld een laken uit het raam te hangen? Of verkiest u simpelweg niet altijd tegen het gaas van een hor aan te kijken? Zoek niet verder! De rolhor van Grandeur® biedt de meest praktische oplossing voor al uw ramen.

Met een eenvoudige druk op de onderlat rolt de hor zichzelf op in de gesloten cassette, waardoor u weer geniet van een vrije doorkijk. Bij Raama verkopen we enkel de originele Grandeur® rolhorren, zodat u verzekerd bent van jarenlang plezier. Het windvaste gaas van hoogwaardige kwaliteit gaat lang mee en is weerbestendig. Het softraise systeem zorgt voor een rustige oprolactie in de luxe gesloten cassette, terwijl het pushlock systeem u in staat stelt de hor met één klik op slot te zetten of op te rollen.

Waarom kiezen voor de Grandeur® Rolhor RO-50 op maat?

Duurzame Kwaliteit: Alleen originele Grandeur® rolhorren voor jarenlang plezier.

Windvast en Weerbestendig: Hoogwaardig gaas dat bestand is tegen weer en wind.

Soepele Bediening: Het softraise systeem en het pushlock systeem voor een probleemloze werking.

Personaliseer uw Rolhor RO-50

Een standaard Grandeur rolhor RO-50 is al een fraai product, maar door deze volledig aan te passen aan uw wensen wordt het een prachtige toevoeging aan uw ramen. Kies uit diverse standaard RAL-kleuren, die binnen 8 tot 12 werkdagen gratis bij u thuis worden bezorgd. Staat de gewenste RAL-kleur er niet tussen? Geef dan uw specifieke RAL-kleur op bij het bestellen, en wij leveren het aangepaste Rolhor binnen 20 werkdagen bij u thuis. Het professionele horrengaas is beschikbaar in twee kleuren, grijs en zwart. 

Eenvoudig Meten en Monteren

Gebruik altijd onze meetinstructies voor de juiste maten, zodat wij de rolhor volledig op maat kunnen maken en gratis bij u thuis kunnen bezorgen. Wenst u hulp bij het inmeten van uw Grandeur rolhor? Maak dan gebruik van onze gratis meetservice aan huis. Voor assistentie bij het monteren van uw nieuwe Grandeur rolhor kunt u gebruik maken van onze professionele montage service, die onder de webwinkels ook nog eens de voordeligste is in Nederland. Vraag ernaar in onze online chat.

Kies voor de Grandeur® Rolhor RO-50 op maat en ervaar de perfecte combinatie van functionaliteit, stijl en gebruiksgemak.